BRUDKLÄNNINGAR
Vad roligt att du är intresserad av en brudklänning från Valerie! Brudklänningar ligger oss varmt om hjärtat och vi älskar att få hjälpa blivande brudar att hitta klänningen som ska vara med på en av livets mest speciella dagar.

Vi har två olika brudlinjer, dels vår stora brudlinje som finns i vår flagshipstore i Mood-gallerian, och dels vår skräddade avdelning med måttanpassade klänningar som sys upp efter just dig i vår ateljé.

 

VÅRA BRUDKLÄNNINGAR
I vår flagship store i Mood-gallerian har vi ett tiotal olika modeller att välja mellan. Vi har både klänningar i spetsar och sidentyger, som en hel klänning eller i vårt populära tvådelade set med kjol och topp. I butiken har vi redan alla klänningar uppsydda i storlekar mellan 34 och 44, du kan med andra ord komma in, prova, köpa och ta med dig klänningen hem samma dag. Priserna på våra brudklänningar i butiken varierar mellan 3000 – 10 000 kronor.

Vill du prova en brudklänning i vår butik behöver du inte boka tid, det är bara att komma förbi så hjälper vi dig att prova ut vad som är rätt för dig. Under hösten kommer vi även att lägga upp bilder på butikens klänningar här, men vi kommer tyvärr inte att erbjuda onlineförsäljning av brudklänningar.

Är du på jakt efter klänningar som kan passa till tärnor så har vi flera att välja på, både långa och korta. I vår flagshipstore i mood-gallerian har vi hela kollektionen, så kom förbi där så hjälper vi dig gärna.

 

SY UPP DIN EGEN VALERIE-BRUDKLÄNNING
Många associerar Valeries brudklänningar med den brudklänning vår designer Valerie bar på sitt bröllop och den klänningen har vi möjlighet att sy upp om du vill ha en måttanpassad klänning. Förutom den har vi även fem andra modeller att välja på. Om du är intresserad av att låta sy upp en av dem får du komma till vår ateljé för att prova ut vilken som passar just dig. Utifrån ursprungsmodellen går det att göra små justeringar, kanske önskar du en kortare armlängd eller en annan halsringning? Här får du även välja vilket tyg och vilken spets du vill ha till just din klänning.

När du bestämt dig för modellen syr vår duktiga sömmerska upp din brudklänning och när hon börjar bli klar ses vi igen för en fitting. Vår sömmerska gör de sista ändringarna och slutligen är klänningen redo att tas med hem.

Från den första provningen till att klänningen är helt klar tar det cirka tre månader. Att sy upp en brudklänning hos oss kostar 25 000 kronor och uppåt, beroende på vilka tyger du väljer.

Är du nyfiken så boka en tid för en provning i vår ateljé. Priset är 300 kronor men det dras av om du väljer att sy upp klänningen hos oss. Du kan dels boka genom bokningssystemet här nedan (blå knapp) eller maila direkt till Ariane om du inte hittar en tid som passar dig där.

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Ariane [email protected] eller vår Kundtjänst på [email protected]

Wioletta
Photo by Waldemar Hansson
Photo by Ulrica Thuresson
Hanna
Hanna
Jessica
Jessica