Valerie - valerie-shop.com Valerie Aflalo - Fashion Designer - Webshop

FAQ

Här hittar du våra vanligaste frågor! Du kan alltid kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig!

 

HUR ÄR ERA STORLEKAR?

Invid varje plagg i vår webshop hittar du vår size-guide, jämför gärna dina mått så får du en så bra passform som möjligt. Har du detaljerade frågor så kontakta [email protected] så hjälper vi dig! 

 

NÄR FÅR JAG VARAN?

Att du ska få din vara så snabbt som möjligt är viktigt för oss och därför packar vi din order så snart vi kan. Gör du din beställning på kvällen packas och skickas din order i 95 % av fallen följande arbetsdag. Under storhelger och intensiva reaperioder kan vi ha andra leveranstider, se isf om något anges i kassan. Vi skickar ditt paket med PostNords rekomenderade brev vilket gör att du kan spåra din order så snart vi skickat den. Vanligtvis kan du hämta den på ditt utlämningsställe efter 1-3 arbetsdagar. Du kan läsa mer om frakten här

 

JAG VILL INTE HÄMTA UT PÅ UTLÄMNINGSSTÄLLE, KAN NI POSTA TILL MIN BREVLÅDA?

Vi vill såklart att du ska få den bästa shoppingupplevelsen för dig. Önskar du att vi postar ordern med frimärke kan vi göra det, men var vänlig att observera att det är på egen risk då våra försäkringar bara gäller rekommenderade brev. Vill du ändå att vi postar varan till din brevlåda så skriv det i anteckningsfältet när du gör köpet.

 

PLAGGET PASSADE INTE, KAN JAG BYTA DET?

Javisst! Kontakta vår kundtjänst på [email protected] så hjälper vi dig! 

 

KAN JAG RETURNERA VARAN?

Ibland blir det inte som man tänkt och då kan du givetvis returnera varan. Så länge det inte gått mer än 14 dagar från det att du hämtade ut paketet från oss kan du returnera det. Det är viktigt att plagget är i samma skick som när du fick det samt att det har kvar sin Valerie-tag så att vi kan sälja det vidare. Vänligen observera att vi inte kan återbetala fraktkostnaden. 

Vill du returnera en vara så kontakta vår kundtjänst på [email protected] så hjälper vi dig! 

 

HUR RETURNERAR JAG VARAN?

Här kan du läsa mer om hur du returnerar din vara. 

 

DET HAR GÅTT MER ÄN 14 DAGAR SEDAN JAG HÄMTADE VARAN, VAD GÖR JAG?

Då kan vi tyvärr inte ta emot den som retur. 

 

INGÅR RETUR I FRAKTPRISET?

Nej, tyvärr har vi idag inte möjlighet att erbjuda fria returer.

 

KAN JAG BYTA VARAN I BUTIK?

Javisst, i vår flagshipstore i Mood-gallerian kan du både byta och returnera dina varor. Kom förbi så hjälper vi dig. Mood, Regeringsgatan 46, Stockholm. 

 

Har du handlat hos oss online måste även återbetalningen ske på samma vis som köpet. Klarna med Klarna och PayPal med PayPal. Vid en retur i butiken får du ett intyg som visar att du lämnat in plagget och återbetalningen sker sedan från vårt e-handelskontor följande arbetsdag.