Valerie - valerie-shop.com Valerie Aflalo - Fashion Designer - Webshop

FRAKT

Vi packar din order så snart vi har möjlighet med målet att posta den följande arbetsdag. Våra paket skickas spårningsbart med Postnord  eller eventuellt med UPS om det skickas Internationellt. När paketet är på väg till dig får du ett mail med ett spårningsnummer som gör att du kan följa ditt paket. Paketet skickas till ditt närmsta utlämningsställe. Vanligtvis tar leveransen 1-3 arbetsdagar för svenska ordrar.

 

Hämtas paketet inte ut inom 14 dagar skickas det tillbaka till Valerie och en frakt- och administrativ kostnad på 300 kronor faktureras kunden. Detta gäller även returnerade varor som kommer till oss i ett skick som gör att vi inte kan sälja det vidare. (Se mer under Returer.). 

 

TRANSPORTSKADOR

Valerie försäkrar alla varor för stöld och skador under leveransen men försäkringen upphör så snart du tagit emot varan. Därför är det viktigt att du undersöker paketet när du hämtar ut det och rapporterar eventuella skador eller förluster direkt till postombudet och [email protected].

 

TULL OCH IMPORTAVGIFTER

Internationella kunder betalar för tull- och importavgifter, de är inte inkluderade i varans pris eller våra fraktkostnader.  Det kan vara en god idé att i förväg ta kontakt med ditt till kontor för att ta reda på vilka kostnader som kan tillkomma.