VALERIE SPARKLE
VALERIE SPARKLE
VALERIE SPARKLE
VALERIE SPARKLE
VALERIE SPARKLE
VALERIE SPARKLE
VALERIE SPARKLE
VALERIE SPARKLE
VALERIE SPARKLE
VALERIE SPARKLE
VALERIE SPARKLE

VALERIE SPARKLE

FÖRKÖP!!

Om din storlek är slut, kika in här igen i början på nästa vecka för ett uppdaterat lagersaldo!

Det har varit så stort intresse för guldglitterskorna att vi nu släpper dem med förköp. Skorna är på väg till oss och skickas till dig så snart vi får dem! (Senast 18/4.)

Vår silverglittriga sko blev en sådan dundersuccé att vi inte kunde motstå att göra en variant för sommaren! Nu lanserar vi nästa del i vårt samarbete med Heelow, sommarens mest gnistrande guldsko!

1 295 SEK

inkl moms

BESKRIVNING

Glitterskon Valerie är en trendig modell som passar både till sommarens fester och till ett par snygga jeans när våren äntligen kommer. Planerar du ett bröllop är det här den perfekta skon att dansa i under festens sena timmar!

Ringningen vid tårna är v-formad och skon är tillverkad i äkta skinn. Som alltid på Heelows skor är det en lädersula för bästa komfort. Klacken är cirka 15 millimeter hög.

Skon säljs utan rosett, rosetter med clip on går att köpa till i ett par för 140 kronor via bilden på rosetten här nedan.

PASSFORMEN:

Vår glittersko är designad med en ringning vilket gör att den kan upplevas rymlig, framförallt om du har en smal fot. Är du mellan två storlekar, eller planerar att bära skon med nylonstrumpor så rekommenderar vi dig att välja den mindre storleken. Vill du istället först och främst använda skorna med bara fötter till våren kan det vara skönt med lite extra utrymme och att istället ha en extra halvsula när du har nylonstrumpor.

Handlar du till ordinarie pris ingår ett fritt byte så du kan enkelt prova dig fram till den modell som passar dig.

Val

GULDROSETT

140 SEK

ROSETT

120 SEK

VILJA PANTS

1 327 SEK 1 895 SEK