Valerie - valerie-shop.com Valerie Aflalo - Fashion Designer - Webshop

SIGNA UPP PÅ VÅRT NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter, stylingtips och våra bästa erbjudanden! 

Genom att skriva in din mailadress här nedan samtycker du till att vi får skicka nyhetsbrev till dig enligt vår integritetspolicy och villkoren nedan, vi ber att du läser genom dem noga innan du skriver in din mailadress. 

Nyhetsbrev

E-post*

Förnamn

Efternamn

Jag samtycker till hur mina personuppgifter behandlas*

VÄLKOMMEN TILL VÅRT NYHETSBREV!
När vi har ett extra bra erbjudande till dig, när vi får in efterlängtade produktnyheter eller om vi vill dela med oss av våra bästa stylingtips kring en Valerie-look så mailar vi dig, men vi lovar att inte spamma dig.

 

VÅRA VILLKOR 

Dina uppgifter är konfidentiella. Utöver det som nämns nedan kommer Valerie inte att dela någon information med andra företag eller tredje part utan ditt medgivande, Undantaget är endast om det krävs enligt lag eller om det är nödvändigt för att utföra en tjänst eller leverera en produkt som du har köpt eller bett om. 

P.M. Paris-Milan Retail AB (556749-4207) Garvargatan 21, 112 21, Stockholm, ett bolag som i den här texten benämns som Valerie, lyder under GDPR och behandlar dina personuppgifter i enlighet med lagen.

Genom att godkänna de allmänna villkoren tillåter du att Valerie skickar marknadsföring via e-post avseende följande:

  • Erbjudanden, reor, tävlingar, stylingtips, evenemang, information och andra marknadsföringsinitiativ som rör varumärket Valerie.
  • Varor från varumärket Valerie och eller andra varumärken som vi kan komma att samarbeta med i framtiden.

Du tillåter också att Valerie samlar in, registrerar och lagrar personuppgifter som du lämnat för att skicka marknadsföringsinformation. Du tillåter också att Valerie kan använda dina uppgifter för statistikändamål och marknadsföringsrelaterade syften, samt till tredje parter som marknadsför ovan nämnda produkter för Valerie.

Du kan när som helst återkalla ditt medgivande genom att kontakta vår kundtjänst på [email protected] på eller genom att avregistrera dig från våra nyhetsbrevsutskick.

Du kan alltid kontakta Valerie på [email protected] om du vill ha mer information om vilka uppgifter om dig som Valerie har, om du vill att den informationen ska korrigeras, spärras eller tas bort.

Du kan läsa hela vår integritetspolicy här: http://www.valerie-stockholm.com/integritetspolicy