Valerie - valerie-shop.com Valerie Aflalo - Fashion Designer - Webshop

RETURER OCH BYTEN

Du kan returnera eller byta din vara genom att skicka den tillbaka till oss inom 14 dagar från det att du tagit emot varan. I ordrar postade till svenska adresser skickar vi med en retursedel, väljer du att använda den drar vi 80 kronor i returporto från det belopp som återbetalas då returen tyvärr inte ingår i vår frakt. Du kan givetvis även returnera plagget i vår butik i Mood-gallerian eller genom att själv posta returen till adressen nedan, vi rekommenderar då att du väljer spårningsbar frakt. 

 

Vid byten tar vi inte ut någon returkostnad. 


Har du frågor så kontakta vår kundtjänst på [email protected] så hjälper vi dig!

 

Följande gäller om du vill returnera eller byta en vara:

  •         Plagget måste vara oanvänt, oskadat och ha kvar sin Valerie-tag. Plagget måste returneras till oss senast 14 kalenderdagar efter att du tagit emot det.
  •        Fraktkostnader är inte återbetalningsbara.
  •        Vi rekommenderar våra kunder att använda den bifigade retursedeln eller returnera varor genom spårningsbar frakt då Valerie inte är ansvarig för returer som försvinner i posten.

Returer som inte uppfyller kriterierna ovan kan tyvärr inte tas tillbaka. Vi gör då inte någon återbetalning och varan postas åter till kunden, på kundens bekostnad. Skulle varan då inte hämtas ut returneras den efter 14 dagar till Valerie och kunden faktureras en administrativ kostnad på 300 kronor.

 

När du returnerar en vara till oss gör det till adressen nedan. 

Valerie / PM Fashion AB

Garvargatan 20

112 21 STOCKHOLM

08-676 06 10

 

-      Skicka med orderbekräftelsen som följde med ordern, eller en kopia på kvittot du fick via mail. Om du har möjlighet att anteckna varför du returnerar din vara blir vi jätteglada. Det hjälper oss att bli ännu bättre till nästa gång.

 

 

 

RETUR TILL BUTIK
Föredrar du att byta eller returnera varan i vår flagshipstore i Mood Gallerian går även det bra. Du hittar den då på:

Valerie / MOOD Stockholm

Regeringsgatan 46

 111 44 Stockholm

 

-      ÅTERBETALNING

       Återbetalningen görs  genom samma kanal som du betalade via. Återbetalningen ska göras senast inom 10 arbetsdagar från det datum vi mottog din retur. 

 

REKLAMATIONER

Meddela oss om felaktiga eller skadade varor så snart du upptäcker dem. Innan du skickar oss en skadad vara ber vi att du kontaktar vår kundservice på [email protected] och får hjälp samt att reklamationen blir godkänd. Då får du även ett formulär att fylla i. Är allt i sin ordning kan vi byta varan mot en ny, eller om du önskar så får du tillbaka pengarna för varan samt frakten. Det är viktigt att du även bifogar orderbekräftelsen eller ett kvitto.

 

Skicka varan till:

Valerie / PM Fashion AB

Garvargatan 20

112 21 STOCKHOLM

08-676 06 10

 

DOKUMENT FÖR REKLAMATION