VALERIE STAR
VALERIE STAR
VALERIE STAR
VALERIE STAR
VALERIE STAR
VALERIE STAR
VALERIE STAR
VALERIE STAR
VALERIE STAR
VALERIE STAR
VALERIE STAR

VALERIE STAR

Wow vilken respons! Nu börjar våra skor tyvärr ta slut men vi har några kvar. Finns inte din storlek kan du skriva upp dig på en väntelista här: http://www.valerie-stockholm.com/waitinglist-shoe så återkommer vi när vi får in fler.

Rosetten är tyvärr slutsåld.

1 295 SEK

inkl moms

BESKRIVNING

Äntligen är nästa del i vårt populära designsamarbete med Heelow här! Glitterskon Valerie är en trendig modell som kommer passa till flera olika tillfällen, både till nyårsfesten men också till ett par snygga jeans när våren äntligen kommer. Planerar du ett bröllop är det här den perfekta skon att dansa i under festens sena timmar!

Ringningen vid tårna är v-formad och skon är tillverkad i äkta skinn. Som alltid på Heelows skor är det en lädersula för bästa komfort. Klacken är cirka 15 millimeter hög.

Skon säljs utan rosett, rosetter med clip on går att köpa till i ett par för 120 kronor. Tyvärr är rosetterna nu helt slut, men du kan skriva upp dig på vår väntelista så hör vi av oss när vi får in fler: http://www.valerie-stockholm.com/waitinglist-shoe

PASSFORMEN:

Vår glittersko är designad med en ringning vilket gör att den kan upplevas rymlig, framförallt om du har en smal fot. Är du mellan två storlekar, eller planerar att bära skon med nylonstrumpor så rekommenderar vi dig att välja den mindre storleken. Vill du istället först och främst använda skorna med bara fötter till våren kan det vara skönt med lite extra utrymme och att istället ha en extra halvsula när du har nylonstrumpor.

Handlar du till ordinarie pris ingår ett fritt byte så du kan enkelt prova dig fram till den modell som passar dig.